Bliv medlem af Dansk Heilpraktiker Forening

Er du uddannet heilpraktiker eller under uddannelse? Så bliv medlem af Dansk Heilpraktiker Forening.

For dit medlemskab får du:

• Adgang til behandleransvarsforsikring (pt. kun for færdiguddannede, aktive medlemmer) for 500 kr. om året + 100 kr. ved tilmelding.
  • Ret til at afspille musik i din klinik uden vederlag til Koda og Gramex (som betaler musikere for brug af deres musik).
  • Mulighed for RAB- og SA-godkendelse (Registreret Alternativ Behandler og Sundheds Autoriseret behandler).
  • En plads på foreningens behandlerliste på hjemmesiden (aktive medlemmer).
  • 20% rabat på kurser på Heilpraktikerskolen i Silkeborg.
  • Synlighed på Sund Livsstil-messerne i København og Århus sammen med foreningens øvrige medlemmer.
  • Adgang til netværk og faglig sparring med ligesindede kolleger.
  • Muligheden for at øve indflydelse på, hvordan vi som heilpraktikere skal være synlige og til stede i Danmark. Blandt andet via Sundhedsrådet, som foreningen er medlem af.
Dansk Heilpraktiker Forening samarbejder desuden tæt med Heilpraktikerskolen i Silkeborg, som primært henviser patienter til medlemmer af Dansk Heilpraktiker Forening.

Medlemskab koster:

Aktive medlemmer: 1600 kr.
Nyuddannede medlemmer: 800 kr. de første to år
Passive medlemmer: 600 kr.
Studerende: 300 kr.
Seniormedlem: Gratis - til gengæld indvilliger du i at stå til rådighed som mentor for de øvrige medlemmer af foreningen.

Udfyld formularen herunder for at søge om medlemskab.

Er du uddannet heilpraktiker, skal du desuden sende kopi af dit eksamensbevis og en ren straffeattest til danskheilpraktikerforening@gmail.dk

Vi sender en opkrævning, når vi har behandlet din ansøgning.
Ansøgning til Dansk Heilpraktiker Forening

: